söndag 26 juli 2009

Redan 1 månad!

Japp, idag fyller sötaste ungen en hel månad.. :-) Tiden går så fort, så fort! Jag ska lägga upp lite nya bilder på underverket snart, jag lovar, men just nu är jag bara trött. Som att man inte är det allt som oftast, liksom...

Idag gjorde vi något vi kanske får ångra. Några av er kanske minns att vi hade en katt som hette Nemi, mamma till Leo som vi har nu och även till Lizzy som ju har försvunnit. Nemi trivdes aldrig riktigt i sitt nya hem, särskilt inte med hundarna, och har protesterat genom att kissa och bajsa på diverse ställen. Nu var det bara nog och hon skulle tas bort. Vi åkte dit för att säga hejdå, eller eventuellt ta hem henne på prov igen (hon flyttade för att hon blev så elak mot Simba och Truls efter att hon fick ungar). Nu är Nemi hemma här igen men hon är utomhus, vi tänkte att de får börja så för då kommer de ju i alla fall undan om hon slåss med dem. Vi får se hur det går, håll tummarna! Nu återstår att se om Lizzy också kommer hem så vi står här med FEM katter rätt vad det är.

Igår hade vi stor loppis i byn och det gick helt klart över förväntan, trots mycket regn. Vi och en hel del av sakerna blev dyngsura men vi fick in några hundralappar och blev av med en del prylar. Frejas mormor och morfar kom på besök och Freja fick sin babysitter tillbaka, nu i ny fantastiskt fin tappning. Vi fick en gammal Brio-sitter där tyget var skitfult, rent ut sagt, och nu har mormor sytt nytt, SKITsnyggt, vitt med döskallar på (såklart!). Bild kommer!

Nu ska vi försöka få liten tös att sova och sen sova själva. Imorgon blir det en tripp till Falun, bl a för att ta kort på oss till tidningen.

1 kommentar:

  1. Tusen tack! Ja, det är verkligen babyboom nu, märks när man surfar runt på olika bloggar. Roligt roligt!
    Kul om du lägger upp lite foton! Men jag förstår att du inte hinner. Det är verkligen en kamp om tiden att hinna med allt man vill. Igår påminde mamma oss om att vi nog borde äta frukost... klockan 17,30. Det är lätt att glömma bort sig själv när man har en liten sessa som tar all ens tid.
    Hade varit skoj att ses! Kramen!

    SvaraRadera