torsdag 26 januari 2012

Känns inte som det finns något som är rätt...

Ja, som ingen har kunnat undgå så ska det tillsättas en tf partiordförande i (s) fram till ordinarie kongress nästa år. Känns lite som att det blir fel hur det än blir. Personligen tycker jag att man skulle sätta in en extrakongress, även om det är ett gigantiskt projekt, och ha ett flertal villiga kandidater som får presentera sig och vad de står för. Det enda sättet att i så stor utsträckning som möjligt ena partiet måste vara en öppen process, inte en där partitoppen själva plockar en kandidat.


Nu talas det om Löfven och Österberg, är inte särskilt positiv till någon av dem måste jag säga. Österberg vill jag inte alls ha i toppen, Löfven kanske men då If Metall inte ställer upp på jämställdhetspotten så... njae.


Så, vem vore bra då? Tja, den som efter en som sagt öppen process utses av en extrakongress, då finns det inte lika mycket att invända sen. Fram tills dess - jag vet faktiskt inte. Wallström, kanske, men det finns säkert sådant som talar emot henne också.


Och för #@%*&, kära socialdemokrater, ni som kan tänka er att leda partiet, SÄG DET!! Fattar inte det här med att man ska säga nej fram tills dess att man "övertalats"! Visa istället att ni har viljan, att det vore en ära att få leda partiet!


Published with Blogger-droid v2.0.3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar