fredag 5 mars 2010

Bot & bättring!

Nu ska jag bli bättre på att blogga igen! Kanske mest varannan vecka i och för sig, för nu kommer jag börja jobba varannan vecka så Anders får vara lite pappaledig också :). Det ska bli riktigt skoj att komma igång med jobbet lite mer på allvar, men jag kommer ju såklart sakna Freja en massa. Tur att man alltid får tidernas största leende och en bautakram när man kommer hem efter en hel dag borta!

Det händer massor i utvecklingen nu! Freja kryptränar för fullt men har inte lyckats koordinera det där med armar och ben, så antingen står hon på alla fyra och gungar eller drar sig fram med händer i någon sorts knubbsäl-stil... Hon har börjat resa sig upp mot saker (så mellanläget på spjälsängen ska nu bli det nedre läget innan det händer något otäckt...) och hon babblar på som attans. Att bara sitta still och leka med saker som var så roligt när hon lärde sig sitta är nu pest och pina!

På matfronten smaskas det glatt på, skönt att det går så smärtfritt. Hon har även accepterat ren välling nu så nu kan vi sluta blanda med ersättning. Har dock ett paket kvar så vi gör väl slut på det. Magen är lite i olag tror jag, om än inte så som den var för några veckor sedan. Eller så är vår skit helt enkelt en sån som bajsar minst tre och gärna fem gånger på en dag... En gång per dag som förut var regel är numer ett ovanligt undantag! Några i föräldragruppen sätter sina på toaletten och säger att de verkar få ur sig mer då, så jag kanske ska prova det. Eller, pottan kanske, har ju en sådan med lite ryggstöd så där kan hon ju sitta och klämma ;).

Katterna är favoriter, precis som förr (konstigt vore det väl annars med mig till mamma...), och särskilt då vår långhåriga som vi skaffade i höstas. Hon ÄLSKAR honom och han henne som det verkar. Hon gosar med henne och står tålmodigt ut trots att hon har en sån kraft i nyporna att jag skriker rakt ut när det är mitt hår hon drar i...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar