torsdag 29 april 2010

Just ja!

Idag fick jag - till slut - syn på Frejas första tand! I överkäken, förvånande nog. Nu misstänker jag att de kommer ploppa upp på löpande band...

Sen var vi på dagis i Tällberg och tittade idag, jättemysigt litet dagis med bara småbarnsavdelning där de äldsta är ca 2½ år. 13 barn, helt underbart litet, lugnt och skönt! Tackade ja direkt till en plats där. Ska börja skola in lilltösen i september, då kan vi börja i lugn och ro och ta det bit för bit.

Har även varit på bebisfika, hemma hos Anna, Johan och Tilda. Full fart är det på barnen nu, helt galet. Det blir en del gråt och skrik nu, och oftast med en kedjereaktion som följd. Är rätt skönt att komma hem till lite lugn och ro också, hur mysigt det än är att träffa alla goa föräldrar och barn.

Ah, glömde ju massa saker. Har varit på BVC idag också, och lillskruttan har gått ned jättemycket i vikt av sin magsjuka. Det visste jag ju ioch för sig, det syns på långt håll, men jobbigt att få det svart på vitt sådär. Hon väger bara 8,8 kg nu, tror hon vägde 9,6 sist. Nu får hon äta för glatta livet så hon kommer igen! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar