måndag 28 december 2009

Fortsatt kinkigt

Till att börja med så har jag nog inte haft ett så här långt uppehåll i bloggandet sedan jag startade den här bloggen. Men men, det har ju trots allt varit jul så det får ni ha överseende med!

Freja blev jättekinkig efter vaccinationen, hon fick hög feber på natten och även under nästföljande dag. Sedan dess har hon inte varit sig själv. Har skyllt på vaccin och tandsprickning men så började hon plötsligt hosta och snora en massa, och hon är fortfarande förkyld. Dock är hon nu äntligen lite mer sig själv, det var en riktigt jobbig period precis före jul när hon bara grät och skrek, ingenting funkade och jag var bara slut. Hoppas nu bara hon får bli av med hostan snart framför allt för det är så läskigt när hon hostar så det skräller i den där lilla kroppen.

Julen har kommit och passerat, och vi hade en mycket trevlig jul här hemma med en del familj och släkt på besök. Freja har överlevt sin första jul och fick en hel del fina julklappar; jättefin plyschtröja och jeans, ny vinteroverall (den gamla var liksom redan så gott som urväxt...), babypulka med fårskinn, en Tummen-bitleksak, en mjukishund, ett armband, en jättesöt rosa lampskräm med döskallar, ett litet troll, lite pengar... Säkert något mer som jag glömt också :).

Pulkan invigdes med en promenad redan på julaftons kväll och det älskade hon verkligen! Underbart att se, hon diggade den mycket mer än att ligga i vagnen. Hoppas det fortsätter så!

Hoppas ni alla har haft en bra jul och att det väntar en trevlig nyårsafton i goda vänners lag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar