onsdag 13 april 2011

Vårtecken!

Åh, nu och ett tag framöver är onekligen en underbar tid! Vårtecknen hopar sig och man känner sig lite lättare till sinnes. Underbart med ljusare kvällar, det känns inte som att dagen är slut redan när man kommer ut från jobbet vid fyra.

Katterna är ute flera timmar i sträck, de som de senaste månaderna knappt gått ut och om de väl gjort det så har de velat komma in max fem minuter senare. I förrgår hittade jag ute i fårhagen både spirande, vackert grönt gräs och de snödroppar som är på bilden.

Sen finns det vårtecken som inte är fullt så välkomna; i måndags flög det omkring en mygga på jobbet och jag har redan fått årets första myggbett. Suck.

I helgen var vi som jag tidigare skrivit om ute på böljan blå med jobbet. Var fullständigt otaggad och hade inga förväntningar men vi hade faktiskt jättetrevligt! Det var dessutom 80-talsdisco, så tom musiken var bra :).
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 kommentar:

  1. Du är en myggmagnet, sys! Amen, hur kul var det pa böljan bla, da? Freja-filmen var det bästa i ar, helt klart! Love, love, love!

    SvaraRadera