fredag 14 augusti 2009

Stora tjejen!

Jaha ja, ännu ett bvc-besök avklarat. Jag gissade ju på 57,5 cm och det var ganska nära, 57 cm lång var hon. Alltså fortsätter hon med en centimeter i veckan. Undrar hur länge den tillväxten håller i sig. Vikten däremot hade jag lite mer fel på. Gissade på 5010 gram (och då tog jag faktiskt i lite) men lillskitan vägde - håll i er - 5175 gram! Det går undan alltså. Hon visade sig från sin bästa sida idag och "pratade" och flinade så fint. Hon visade hur fint hon följer saker med blicken och var bara helmysig!

Efter bvc åkte vi till Rättvik och tittade på lite boskapsdrivning, först en uppvisning med lite förklaring om vad det hela går ut på och så, och sen var det Team Sorting ute på ridbanan. Träffade Anna och Sebastian och insåg raskt att det går fort med de små! Sebastian är 6 månader och han sitter själv, leker med saker och var rätt duktig på att roa sig själv med en Coca-Cola-flaska.

Imorgon blir det ettårskalas för Moa, ännu ett exempel på hur fort tiden går... Tycker hon nyss föddes, nu är hon ju jättestor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar