söndag 11 oktober 2009

Länge sen sist...

Oj, har visst inte skrivit på en hel vecka...

Veckans tre första dagar tillbringades som sagt i Falun hos mamma och pappa, det var guld! Skönt att få mat, ha någon som vill mysa med Freja så jag fick ligga och läsa - och inte minst; jag fick lägga mig i badet! Det var grymt!

På torsdagen var det mammafika hos Sofia, supertrevligt som alltid med detta härliga gäng! Hann dock med en mindre krock på vägen dit, inte fullt lika trevligt. Allt gick bra och det var ingen större smäll, en som backade ut från en infart och rätt in i förardörren. Freja blev rädd dock men allt var lugnt. Drygt att lämna in bilen bara, den andra står ju i garaget och kommer inte igång alls. Måste alltså få igång den först eller få tag i lånebil medan min är på verkstad. Suck. Vi ska inte ha några bilar alls verkar det som, med tanke på hur mycket krångel det varit med dem det senaste året.

Torsdag kväll åkte vi och tittade på en kattunge, en som behövde nytt hem. 14 veckor gammal bara men en i fmailjen var allergisk och de kunde inte ha honom kvar. Igår kom så världens sötaste lilla Ivan (vi är inte riktigt säkra på om vi ska behålla det namnet dock, men det känns rätt bra nu när vi smält det lite...) hem till oss. Korsning norsk skogskatt/huskatt, verkar bli rätt så långhårig, och såklart rätt galen sådär som kattungar ska vara. Han är bedårande! Simba tycker att han är pest och pina förstås, men det visste jag ju på förhand. Detta talar han om genom att morra ända nedifrån magen, samt att gå och lägga sig i Frejas säng upprepade gånger. Han har inte legat där en enda gång tidigare så det är verkligen för att visa sitt missnöje. Truls är lite skeptisk & lite rädd, också precis som förväntat. Lillskiten verkar dock ta det hela med ro. Tror det kommer gå bra snart :).

Världens sötaste lilla kattunge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar