lördag 23 maj 2009

Tvillingföräldrarna var inte först!

Dagen innan tvillingarna såg dagens ljus blev nämligen en mamma i föräldragruppen akutsnittad! Fick veta det i förrgår... Det blev akut pga havandeskapsförgiftning, så lilltösen har legat på en avdelning och mamman på en annan. Pappan har fått gå emellan och även hämta lillan till sin mamma emellanåt. Som tur är mår de båda bra nu men det blev visst rätt dramatiskt...

Grattis till lilla flickan!!! Man blir bara mer och mer avis nu för varje bebis som kommer - jag & en till i gruppen delar ju "sista platsen" så att säga, vi har det BF-datum som ligger längst fram i tiden. Dock har vi mycket sammandragningar och känningar båda två så ingen av oss tror att vi kommer gå full tid. Ska bli spännande att se hur det hela blir i slutänden, kanske ligger vi där på samma dag :-).

Nästa par ut blir föräldrar på onsdag - om inget händer någon annan innan dess då. Då blir det planerat snitt för dem, pga sätesbjudning. Så spännande, och samtidigt så konstigt, att veta precis när man ska bli förälder! Önskar dem all lycka till och ser fram emot att få se den lill*. Mamman är övertygad om att det är en pojke, pappan lika övertygad om motsatsen :-). Vem får rätt?

Vi fyra par som ännu inte fått barn träffades här hemma hos oss igår, eller ja - minus en pappa som fick lov att jobba tyvärr. Planen var att vi skulle grilla, men med hotande regn förberedde vi oss på innealternativ. Dock var det jättefint väder - fram till två ungefär. Klockan fyra när våra gäster började komma ösregnade det. Grillmaten hamnade i ugnen och det blev bra ändå, bara lite synd när man hade sett fram emot en skön utekväll. Hur som helst så hade vi jättetrevligt! Nästa vecka ska vi ses för en fika, tre av oss blivande mammor i alla fall. Det faller ju som sagt bort en till om några dagar. Jag längtar verkligen efter att träffas sen när alla små har kommit till världen!

1 kommentar:

  1. Hej!! Snart är det er tur!! Såg din fina mage på bilden längre ner! Såå fiin! Du verkar ju inte ha gått upp alls mycket i vikt. Jag svullnade en hel del speciellt på slutet.. Kram!!

    SvaraRadera