onsdag 30 september 2009

På fredag blir Freja ett år!

Nähä, tänker ni nu, det blir hon ju inte, hon är ju bara tre månader?!? Jo, det har ni ju alldeles rätt i, men faktum är att på fredag, den 2 oktober, är det precis ett år sedan vi åkte till Falun & IVF-kliniken för äggplock & efterföljande befruktning. Det är med andra ord sedan exakt ett år sedan Freja blev till. Helt makalöst! Jag minns att vi tänkte att det kändes så konstigt, när vi hade kommit hem igen, att fem mil ifrån där vi befann oss höll vårat barn förhoppningsvis på att bli till... Det var en konstig tanke, men lycklig. Nu, med facit i hand, vet vi ju att det faktiskt var så också, och tänk så bra det blev! :)

Kom på det idag, vi har ju fortfarande inte visat upp vårt lilla mirakel för de på kliniken... Tänkte att vi skulle göra det när hon kom till världen men då hade de minsann semesterstängt.

1 kommentar:

  1. Tack för att du delade med dig om vaccinationen. Jag är inte rädd för sprutor, men tycker det är obehagligt. Men jag ska försöka vara en stark mamma så Minna känner sig trygg. Kram!

    SvaraRadera