tisdag 9 juni 2009

Stillestånd...

Fler tecken på att bebis är på gång visar sig så smått, men det händer inget ordentligt. Hade rejäla förvärkar igår kväll igen, och vaknade även av några under natten, men det tar liksom aldrig riktigt fart. Bebis lever rövare där inne som vanligt i alla fall, det är drygt som f*n men skönt att hela tiden få bekräftelse på att den är vid liv och verkar må bra.

Om en timme ska vi infinna oss hos fotografen och gå igenom bilderna från mag-fotograferingen. Sen ska jag göra lite ärenden och efter det blir det lunch på Siljan. Nu är det bara jag & L kvar från föräldragruppen som inte fått barn än, vi som har samma beräknade datum. Tog & bjöd in alla nyblivna mammor också, vi får se om någon orkar & vill komma. Annars får vi sitta där och längta efter våra små... :-).

1 kommentar:

  1. Hej tjejen!

    Hade hoppats på att få läsa att ni fått er bebis nu när vi kom hem från Turkiet. Blir nog ett litet midsommar-barn. Går in här och kollar varje dag för att se vad som händer. Det är ju så nära nu! Spännande! (lite avundsjuk är jag också för att du har allt det underbara framför dig *ler*)

    Vad jobbigt med en massa förvärkar. För mig satte det ju igång lördag kväll. Ingen tvekan att det startat och sen är Alva född söndag lunch.

    Stora kramar från ett regnigt Skåne!

    SvaraRadera