tisdag 22 mars 2011

/ignore [cold]

Sitter här i soffan och tittar ut och inser att jag bara måste ignorera det faktum att jag är attans så förkyld och egentligen inte orkar annat än att halvligga här. Måste ju få lite sol och vårkänslor både jag och Freja :) Det kan behövas, humöret är inte på topp hos någon av oss. Skulle kunna vara det faktum att vi egentligen behöver sova båda två, men då hon vägrar är det ju liksom kört för oss båda...

Det är tretton grader ute nu, om det inte har hunnit upp ännu högre. Solen skiner på men tyvärr blåser det en hel del. Hittar man en solig plats i lä dock så är det nog nästan sommarvärme :) Blir nog att dra på fröken regnställ i den här blötsnön, hoppas det vi köpte i höstas passar än. Det var i och för sig stort då så det borde inte vara något problem. We'll see... :)
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

  1. Visst är det typiskt att de vägrar sova när de är förkylda. Vilket resulterar i ett sjukt och argt litet barn...Idag var Sigge tillbaka på dagis, så håller tummarna att han får vara frisk ett tag nu! Hoppas ni också kryar på er!

    SvaraRadera